Tietoja meistä

Tiimi

Tiimimme koostuu niin tietotekniikan asiantuntijoista kuin myös urheiluvalmennuksen ammattilaisista.

Teemu Pasanen

CEO / Tuotekehitys / Valmentaja

Teemu Pasanen on tietotekniikan ja kestävyysvalmennuksen ammattilainen. Teemulla on vankka tietotekniikan alan osaaminen työskenneltyään erilaisissa tuotekehitys ja asiantuntijatehtävissä tietoliikennetekniikan alan kansainvälisissä yrityksissä yli kymmenen vuoden ajan 1997-2009. Vuonna 2009 Teemu perusti oman yrityksen yhdessä Ilkan kanssa ja on sen jälkeen työskennellyt monessa eri tehtävässä valmentajana ja toimii pääarkkitehtina eSportwisen tuotekehityksessä. Teemu on valmentanut jo vuodesta 2002 asti niin seuratasolla Espoon Hiihtoseurassa, piiri/alueryhmissä, nuorten maajoukkueryhmissä ja tällä hetkellä Teemu on mukana Suomen Hiihtoliiton maastohiihdon A-maajoukkueen valmennusryhmässä miesten ryhmän vastuuvalmentajana. Vuoteen 2004 asti Teemu harrasti itsekin maastohiihtoa kilpahiihtäjänä SM-tasolla.

Ilkka Jarva

Asiantuntija / Valmentaja

Ilkka Jarva on toiminut hiihdon valmennustehtävissä aina vuodesta 2003 saakka, sekä itse kilpahiihtäjänä SM-tasolla vuoteen 2002 asti. Ilkka on toiminut ammattivalmentajana erilaisissa valmentajan tehtävissä Suomen Hiihtoliiton nuorten maajoukkueryhmissä ja maastohiihdon B-maajoukkueessa. Nykyään Ilkka toimii eSportwisessä valmentajana ja asiantuntijana. Koulutuksena Ilkalla on liikuntatieteiden kandidaatin tutkinto.

Tuomas Pasanen

Teknologia-asiantuntija

Tuomas Pasanen työskentelee päätyökseen isossa kansainvälisessä yrityksessä tietojärjestelmien parissa ja toimii eSportwisessä teknologia-asiantuntijana. Tuomaksella on vankka kokemus niin tietotekniikasta kuin myös kilpaurheilusta. Nuorempana Tuomas harrasti hiihtoa ja suunnistusta kilpailumielessä SM-tasolla, ja on nykyään innokas kuntourheilija.